Over mij

Als orthopedagoog ben ik begonnen bij een zorginstelling voor jongeren met een licht verstandelijke beperking. Toen ik dat vanwege mijn lichamelijke problemen niet meer kon doen, heb ik me een tijdje vanuit huis bezig gehouden met de zorg voor mijn kinderen en de revalidatie die ik nodig had om met mijn bindweefselaandoening om te gaan.
Na een tijdje ben ik een opleiding rondom hooggevoeligheid en emoties gaan doen en als coach/trainer mijn eigen bedrijf begonnen. Met vallen en opstaan, want een eigen bedrijf is net als de brugklas van de middelbare school: het is allemaal anders dan je dacht. Je begint vol goede moed, maar na een paar maanden kom je er pas achter wat er echt bij komt kijken.
Dat geldt ook voor het schrijven van boeken: het is nogal een onderneming. Een fantastische onderneming wel, waardoor ik zowel een boek over de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, als een boek over hooggevoeligheid heb geschreven. Heb je interesse, kijk dan op de pagina 'hooggevoeligheid'.

 

Wat je over mij moet weten

 

Ik ben coach, maar er zit ook een groot gedeelte ‘juf’ in mij, dus ik houd erg van uitleggen en duiden van situaties. Ik coach met humor, maar ben ook direct en eerlijk. In mijn leven en opleidingen heb ik de enorme waarde gezien van moed en juist díe dingen doen die je ongemakkelijk of spannend vindt, dus dat komt zeker ook in mijn manier van coachen terug. T is maar dat je t weet 😉

 

Wat eigen(w)aardigheden over mij

 

Ik ben een groot fan van goede koffie, maar laat m ook regelmatig koud worden (en warm m dan soms weer op in de magnetron). Ik heb altijd honderd-en-een projecten en hobby’s liggen waar ik mee bezig ben. De nieuwste is lockpicking, maar het is me jammer genoeg tot nu toe nog niet gelukt mijn eigen voordeur zonder sleutel open te krijgen. Mijn man gelukkig ook niet, want ik houd wel van een beetje competitie en ben dan behoorlijk fanatiek om te winnen! Ik verbouw met veel liefde en aandacht mijn eigen gezonde biologische groenten in mijn moestuin, maar vind Mc Donalds en Skittles stiekem veel lekkerder J.